Informatie bezorgen en retourneren

Bezorging

Wij laten onze pakketten bezorgen door PostNL met een track & trace nummer. Door elke werkdag de bestelde pakketten af te leveren bij
PostNL is de verwachte bezorgtijd binnen Nederland ca 1-2 werkdagen. Indien uw bestelling in het buitenland wordt bezorgd, dan kunt u hier de verwachte bezorgtijd voor uw land vinden. Het track & trace nummer van uw pakket sturen wij u per mail toe, zodat u het pakket zelf kunt volgen.

Lichies levert niet aan alle landen. Zie hier de lijst met landen waar wij naar kunnen verzenden. Staat uw land hier niet bij, dan kunt u contact
opnemen met ons via info@lichies.com. Wij zullen u dan alsnog proberen te helpen.

 

Retour

U heeft wettelijk het recht om binnen 28 dagen de Lichies te retourneren zonder opgaaf van reden, mits u dit aangeeft binnen 14 dagen na ontvangst van de Lichies lampen. Uiteraard stellen wij het op prijs om uw reden tot retour te weten, zodat we op basis hiervan eventuele verbeteringen kunnen doorvoeren.

Na ontvangst van de geretourneerde lampen zullen wij (indien deze niet beschadigd zijn), uw aankoopbedrag en de bezorgkosten terugstorten op uw rekening. De retourkosten zijn voor uw rekening en worden dus niet vergoed.

Het retourformulier kunt u hier downloaden

 

 

Kwaliteit

Wij testen en keuren elke lamp voordat deze wordt verpakt. Op deze manier willen we de kwaliteit van de Lichies lamp waarborgen. Mocht er onverhoopt toch iets niet deugdelijk zijn, dan zullen wij dit uiteraard passend oplossen. Dit geldt tot 1 jaar na aankoop van uw lamp.

 

Tevreden

Wij willen u graag als tevreden klant behouden. Mochten wij in uw ogen toch tekort schieten en er tussen een geschil ontstaat, dan kunnen we dit gezamenlijk met het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting oplossen.